LENZEN

ZICHTBAAR ONZICHTBAAR

Er zijn diverse soorten en type contactlenzen. Of het nu gaat om harde-,  zachte lenzen,  dag-,week-, maandlenzen of nachtlenzen. Wij hebben het allemaal in huis.

U bent bij ons van harte welkom voor een professionele lenscontrole of advies over het dragen van de juiste contactlenzen.

Onze gediplomeerde contactlensspecialisten kunnen u adviseren de juiste lenstype te kiezen. Zij maken gebruik van de modernste corneatopografie zodat zij de juiste hoornvlies gegevens kunnen verwerken bij de keuze van u lens type. Tevens rekening houdend met u persoonlijke omstandigheden, werk,  hobby, sport, uw leef omstandigheden.

LENZEN BESTELLEN

Onze zachte contactlenzen, vloeistoffen en bijbehorende accessoires worden verzorgd via LensOnline. LensOnline is een online platform voor het bestellen van zachte contactlenzen. Sinds een aantal jaren zijn wij partner geworden van LensOnline. Deze samenwerking biedt de mogelijkheid om onze krachten te bundelen en u het beste te kunnen geven.

Dit betekent dat wij contactlenzen  kunnen aanbieden voor internetprijzen en de beste service kunnen verlenen vanuit onze winkel.

De service loopt via ons en blijft zoals u gewend bent. U kunt zelf voor kiezen om bij ons of via onze LensOnline webshop contactlenzen te bestellen, prijs technisch is er geen verschil.

Maak gerust een afspraak en laat u adviseren.

DE ALLERKLEINSTE LEESBRIL

MULTIFOCALE LENZEN

Iedereen die voor veraf én voor dichtbij een andere sterkte nodig heeft, kent het: bril-op, bril-af. Behoorlijk onhandig.

Natuurlijk kunt u dan kiezen voor een multifocale bril. Dat is even wennen, maar die vervelende ‘brillenswitch’ is dan in elk geval niet meer nodig.

Maar hoe zou u het vinden om niet meer afhankelijk te zijn van een bril? Denk dan eens aan multifocale contactlenzen!

OVERDAG BETER ZIEN

MET NACHTLENZEN

Met nachtlenzen, hoeft u overdag niets te dragen. Wanneer u gaat slapen doet u de lenzen in en na de nachtrust mogen ze weer uit. De lenzen corrigeren uw ogen terwijl u slaapt.

Onderstaande video laat zien hoe het werkt!