UW OGEN

ONZE GROOTSTE ZORG

Wij vinden goed zien en de conditie van uw ogen enorm belangrijk. Daarom is een standaard oogmeting bij ons gratis! Maak hiervoor wel vooraf een afspraak. Zo voorkomt u onnodig lang wachten.

Standaard oogmeting

Met een standaard oogmeting bekijken we of een correctie nodig is door middel van een bril of lenzen.

Het is aan te raden om jaarlijks uw ogen te laten meten. Juist wanneer u met een verminderd zicht rondloopt, slijten uw ogen sneller.

Refractie meting

Een uitgebreidere meting waarbij naar de conditie van het oog wordt gekeken. Zo kunnen wij met speciale apparatuur aandoeningen als staar en bepaalde typen diabetes al in een vroegtijdig stadium ontdekken en actie ondernemen.

Verwijzingen

Wij staan op gezonde voet met huisartsen. Bij bijzonderheden – zoals constatering van bepaalde oogaandoeningen – overleggen we met uw huisarts en wanneer nodig kunnen zij u direct doorverwijzen naar de oogarts.

REVOLUTIONAIR

DE DNYE SCANNER

Het is avond, de koplampen van uw tegenliggers en in de achteruitkijkspiegel verblinden u, wegmarkeringen zijn
minder goed zichtbaar en afstanden zijn lastiger in te schatten. Herkent u dit? 

Nachtblind? U bent niet alleen!

Wij hebben de oplossing! Veel mensen komen bij onze winkel langs, omdat ze denken dat ze nachtblind zijn. In werkelijkheid is hun oogafwijking ’s nachts en tijdens de schemer anders dan overdag. Hierdoor zien ze ’s nachts minder goed met de bril waarmee ze overdag prima zien. Dit verschil heeft te maken met de pupil, die groter is in het donker.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis DNEye® scan bij Pieter Watervoort!

Met ons revolutionaire meetapparaat, de DNEye® scanner van Rodenstock, kunnen wij deze oogafwijking meten. De DNEye® scanner bootst namelijk verschillende licht-omstandigheden na en meet vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes.

De gegevens worden gebruikt om uw glazen nog beter op uw individuele behoeftes af te stemmen. Zo heeft u altijd optimaal zicht: overdag én ‘s nachts!